Our Cycling
hub

Bij Club Pédale voel je jou meteen thuis. Zelf hechten wij belang aan een gezonde relatie tussen sport en vrije tijd. Deze lifestyle willen we aan jou doorgeven. Hierdoor zetten we volop in op een persoonlijke benadering en bieden we de ultieme omgeving voor een perfecte workout op jouw maat.

Sporten in industriële sfeer

onthaal Club Pédale

Bij ons train je in een gloednieuwe spinning  ‘black box’ met een industriële look en feel. Om het verhaal compleet te maken werd gekozen voor een groot projectiescherm en diverse opzwepende verlichting.

Daarnaast voorziet de personal trainingsruimte van 100m2 alle comfort die dankzij het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, poutrellen en beton een authentieke sfeer uitstraalt.

Voor en na het trainen kan je gebruikmaken van onze kleedkamers met douche, onze handdoekenservice én bieden we een ruim assortiment gezonde drankjes en snacks.

Extra Features

Om volledig in ‘the zone’ jouw spinningsessie te beleven worden de lessen aangeboden in silent disco stijl met hoofdtelefoons. Zo wordt jouw spinningervaring nog unieker en kan je zelf het volume van de beats regelen. Daarnaast vind je op elke fiets een calorieteller en wattagemeter waardoor je zowel op hartslag als op wattage kan trainen.